Olej arganowy – wykorzystanie w kosmetyce
Kwi21

Olej arganowy – wykorzystanie w kosmetyce

Olej arganowy, zwany również „złotem Maroka” jest jednym z najpopularniejszych i najdroższych olejków, które wykorzystywane są w kosmetyce. To doskonałe źródło kwasów tłuszczowych jest uniwersalnym środkiem, który może być stosowany na skórę oraz włosy. Olej arganowy posiada również dużą zawartość witaminy E, przez co nie tylko nawilża skórę, ale również ma właściwości odmładzające i przeciwzmarszczkowe. W oleju znajduje...

Read More